Poezen

You are here:

De poezen en dekkater

Nani - Nani & Nanoek's Cattery
Nani

Over Nani Deze prachtige dame is een Lilac Tabby Ragdoll.…

Lees meer
Jack - Nani & Nanoek's Cattery
Jack

Over Jack Jack is een blue Mitted pointed Ragdoll met…

Lees meer
Nala - Nani & Nanoek's Cattery
Nala

Over Nala Deze prachtige dame is een Seal Sepia Mitted…

Lees meer
Yentl - Nani & Nanoek's Cattery
Yentl

Over Yentl Adorable Yentl Yentl is een dochter van Nani…

Lees meer
Bubbels - Nani & Nanoek's Cattery
Ingelot

Over Ingelot Deze prachtige dame is een Seal Sepia Bicolour…

Lees meer
Bijoux - Nani & Nanoek's Cattery
Bijoux

Over Bijoux Deze prachtige dame is een blue point Mitted …

Lees meer
Biggi - Nani & Nanoek's Cattery
Biggi

Over Biggi Deze prachtige dame is een blue bicolour.  is…

Lees meer
Imani - Nani & Nanoek's Cattery
Imani

Over Imani Deze prachtige dame is een Seal Mink Mitted…

Lees meer

Over onze katten

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Nani & Nanoek’s Cattery streven we naar niets minder dan het beste voor al onze katten. Daarom willen we u verzekeren dat al onze poezen en katers getest zijn en in het bezit zijn van een officiële stamboom.

Gezondheid en Welzijn

We hechten enorm veel belang aan de gezondheid van onze dieren. Voordat een kat bij ons een nestje krijgt, wordt deze uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van erfelijke aandoeningen en genetische afwijkingen. Dit verzekert niet alleen de gezondheid van onze kittens, maar ook van hun toekomstige eigenaren.

Erfelijkheid en Stamboom

Elke kat in onze cattery heeft een officiële stamboom. Dit document traceert hun afstamming tot in de details, waardoor u de zekerheid heeft dat u een raszuivere kat krijgt met een erkende achtergrond. Dit draagt bij aan het behoud van de rasstandaarden en zorgt voor gezonde en sterke nakomelingen.

Lidmaatschap bij BCF

Wij zijn trots om lid te zijn van de Belgian Cat Fanciers (BCF). Als lid van deze gerenommeerde organisatie committeren wij ons aan de hoogste standaarden van kattenwelzijn en ethische fokpraktijken. Het lidmaatschap bij BCF onderstreept ons streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste zorg voor onze katten en hun nakomelingen.

Bij Nani & Nanoek’s Cattery geloven we dat verantwoordelijkheid begint bij het waarborgen van de gezondheid en de afkomst van onze dieren. Daarom kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze cattery voor gezonde, raszuivere en liefdevol opgevoede katten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze fokpraktijken, stambomen en beschikbare kittens. We verwelkomen uw vragen en kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw perfecte huisdier.

Favicon - Nani & Nanoek's Cattery