Over ons

You are here:

Welkom bij Nani & Nanoek’s Cattery!

Over ons - Nani & Nanoek’s Ragdoll Cattery

Onze passie en over ons

Bij Nani & Nanoek’s Cattery draait alles om liefde, toewijding en passie voor katten, met een speciale focus op het prachtige Ragdoll-ras. Gevestigd in het idyllische Zuid-Limburgse Heerlen, zijn wij een familiebedrijf dat gedreven wordt door een diepe liefde voor deze majestueuze wezens.

Onze kernwaarden

Knuffel Jack - Nani & Nanoek's Cattery
Over ons: Mary en Larissa - Nani & Nanoek's Cattery

Achter onze cattery

Achter onze cattery staan Mary Hönig en haar schoondochter Larissa. Mary, een gepassioneerde dierenliefhebber, heeft altijd al een speciale band gehad met katten. Haar liefde voor het Ragdoll-ras inspireerde haar om samen met Larissa Nani & Nanoek’s Cattery op te richten. Met hun gedeelde toewijding aan het welzijn van katten, vormen zij een hecht team dat zich inzet voor de hoogste standaarden van zorg, liefde en respect voor deze prachtige dieren.

Bij Nani & Nanoek’s Cattery streven we ernaar om een warme, huiselijke omgeving te creëren waarin onze katten gelukkig en gezond kunnen gedijen. Onze katten hebben vrij toegang tot ons huis en genieten van een afgeschermde buitenspeelplaats waar ze veilig kunnen rondrennen en spelen. We bieden onze katten niet alleen de beste zorg en voeding, maar ook veel liefde, aandacht en interactie, zodat ze opgroeien tot vriendelijke, goed aangepaste en sociale dieren.

Reviews over Nani & Nanoek’s Ragdoll Cattery