Kittenbeleid

You are here:

Kittenbeleid

Nani & Nanoek's Cattery Beleid

Bij Nani & Nanoek’s Cattery vinden we het belangrijk dat onze kittens opgroeien in een liefdevolle en huiselijke omgeving. Zodra we weten dat we een nestje kunnen verwachten, zullen we dit onder Nestjes vermelden, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Onze kittens worden geboren en groeien op in huiselijke sfeer, waarbij ze volop liefde en knuffels ontvangen. Mama bevalt in een speciaal daarvoor ingerichte werpkist, die haar rust en privacy biedt terwijl ze voor haar kleintjes zorgt. Zowel mama als papa Jack zijn altijd aanwezig in ons huiselijke nestje, waardoor de kittens al van jongs af aan wennen aan de aanwezigheid van andere dieren en aan huiselijke geluiden.

Ragdoll kittens Nani en Nanoek Cattery Heerlen
Ragdoll kittens Nani en Nanoeks Cattery in Heerlen Zuid Limburg

Een Optie op Geluk & Kosten

Als u tijdens de zwangerschap contact met ons opneemt, kunt u een optie nemen op een kitten. Deze optie verplicht u tot niets en geeft u de mogelijkheid om voorkeuren aan te geven voor bijvoorbeeld geslacht of kleur. Na de geboorte houden we u op de hoogte van de ontwikkeling van het kitten en kunt u, wanneer het kitten 6 weken oud is, langskomen om het te bewonderen. Pas na dit bezoek en nadat u het kitten zelf hebt gezien en geknuffeld, kunt u beslissen of u overgaat tot reservering.

Het kitten blijft bij ons tot ongeveer 14 weken oud, waarbij we u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Mocht een kitten geen optie hebben gestaan tijdens de zwangerschap of na de optie niet zijn gereserveerd, dan gaan ze online op zoek naar een forever home.

Kittenpakket en een gezonde start

Onze kittens verlaten ons nestje volledig verzorgd en voorzien van alle benodigde gezondheidschecks, inclusief vaccinaties, sterilisatie/castratie, ontworming, chip, stamboom en een kittenpakket vol herinneringen aan hun tijd bij ons. Bij Nani & Nanoek’s Cattery streven we ernaar om elke kitten een gelukkig en liefdevol thuis te geven, en we kijken er naar uit om u te helpen uw perfecte maatje te vinden.